Bever zoekt deelnemers voor een online enquête over autoaanpassingen en social media.
Wilt u meedoen? Klik dan op de onderstaande link. 

https://forms.gle/4rXUb2wvNoN4Mnhc9

Alvast heel erg bedankt voor het invullen!

Coronavirus (COVID-19)

Gratis Bever Magazine aanvragen

Dit pareltje heeft mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd

Het is niet zo dat ik voor mijn auto geen leuk leven had,” vertelt 22-jarige Eva Eikhout enthousiast, “maar dit eerste pareltje heeft mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd. Ik had altijd stress van de taxi. Het begon ’s ochtends al. Mijn haren en mascara moeten echt goed zitten voordat ik de deur uit ga, maar daar wacht de taxi niet op. Ook met schooltijden was het een geregel. Het was zo super chill toen de auto klaar was. Nu kon ik eindelijk na school zo lang blijven hangen als ik wilde.

Lees het verhaal van Eva

Zelfstandigheid, actieradius en vrijheid

Aantal jaren geleden verloor ICT’er Gerhard Onnink zijn beenfunctie. “Waar ik voorheen een heel actief leven had en mobiel was, stond ik opeens ‘stil’. Dan beland je opeens in een heel nieuwe wereld. Ik belde met de Wmo van de gemeente met de vraag wat er allemaal mogelijk is. Praktisch gezien kon de medewerker me niet echt veel verder helpen, maar ze vertelde wel over verschillende aanpassingsbedrijven, waaronder Bever. Aangezien Bodegraven in de buurt is, zijn wij hiernaartoe gegaan.

Lees het verhaal van Gerhard

WMO-powerkaart als hulpmiddel

“De vrijheid van het zelf kunnen gaan en staan waar en wanneer ik wil, en kan is enorm belangrijk,” vertelt Willy Wienholts. “Na 11 jaar trouwe dienst, hebben we de grijze Opel Vivaro ingeruild voor een knalblauwe Ford Transit Custom. Deze bus is wederom voorzien van elektrische deuropeners, een lift en een linker gaspedaal. Maar er zijn ook andere aanpassingen aangebracht.

Lees het verhaal van Willy

Wij helpen jou graag verder

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen met jou naar de mogelijkheden voor een auto en de aanpassingen die bij jou passen. Regelmatig zijn er ook regelingen te treffen met het UWV of een andere instelling zodat jouw auto of aanpassingen vergoed worden.

Maak een afspraak  Onze werkwijze 

Leren rijden

Direct leren rijden met jouw nieuwe autoaanpassing? Dat kan bij onze rijschool met aangepaste lesauto's!

Meer informatie

Partners & Certificeringen

tuv noord UWV RDW CBR Rai vereniging AAN LPK