Bever is al jaren marktleider op het gebied van autoaanpassingen. Sinds 1973 is Bever al bezig met het aanpassen van allerlei verschillende voertuigen met als doel om mensen met een lichamelijke beperking weer mobiel te maken. Los van het aanpassen van auto's verkoopt Bever ook tweedehands aangepaste auto's. Deze auto's staan weergeven in de online showroom en kunnen direct verkocht worden.

Dit pareltje heeft mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd

Het is niet zo dat ik voor mijn aangepaste auto geen leuk leven had,” vertelt 22-jarige Eva enthousiast, “maar dit eerste pareltje heeft mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd. Ik had altijd stress van de taxi. Het begon ’s ochtends al. Mijn haren en mascara moeten echt goed zitten voordat ik de deur uit ga, maar daarop wacht de taxi niet. Ook met schooltijden was het een geregel. Het was zo super chill toen de auto klaar was. Nu kon ik eindelijk na school zo lang blijven hangen als ik wilde.

Lees het verhaal van Eva

Zelfstandigheid, actieradius en vrijheid

Aantal jaren geleden verloor ICT’er Gerhard Onnink zijn beenfunctie. “Waar ik voorheen een heel actief leven had en mobiel was, stond ik opeens ‘stil’. Dan beland je opeens in een heel nieuwe wereld. Ik belde met de Wmo van de gemeente met de vraag wat er allemaal mogelijk is. Praktisch gezien kon de medewerker me niet echt veel verder helpen, maar ze vertelde wel over verschillende aanpassingsbedrijven, waaronder Bever. Aangezien Bodegraven in de buurt is, zijn wij hiernaartoe gegaan.

Lees het verhaal van Gerhard

WMO-powerkaart als hulpmiddel

“De vrijheid van het zelf kunnen gaan en staan waar en wanneer ik wil, en kan is enorm belangrijk,” vertelt Willy Wienholts. “Na 11 jaar trouwe dienst, hebben we de grijze Opel Vivaro ingeruild voor een knalblauwe Ford Transit Custom. Deze bus is wederom voorzien van elektrische deuropeners, een lift en een linker gaspedaal. Maar er zijn ook andere aanpassingen aangebracht.

Lees het verhaal van Willy

Wij helpen jou graag verder

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen met jou naar de mogelijkheden voor een auto en de aanpassingen die bij jou passen. Regelmatig zijn er ook regelingen te treffen met het UWV of een andere instelling zodat jouw auto of aanpassingen vergoed worden.

Maak een afspraak  Onze werkwijze 

Leren rijden

Direct leren rijden met jouw nieuwe autoaanpassing? Dat kan bij onze rijschool met aangepaste lesauto's!

Meer informatie

Partners & Certificeringen

tuv noord UWV RDW CBR Rai vereniging AAN LPK