tekst formaat: A A A

Nieuws

Nieuwe, luxe Mercedes Sprinter aangepast voor de bestuurder met e... Meer

 


Bever staat ook op de Liever thuis! beurs van 23 t/m 25 november in het Beursgebouw te Eindhoven.

Aanvragen van toegangskaart, vul promotiecode exp36 in en krijg deze GRATIS!


     Volg ons op twitter en facebook

             

Contact

Wilt u meer informatie opvragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Contact informatie

Bever » Brommobielen » Elektrische Aixam

Elektrische Aixam

e Aixam 100% elektrische brommobiel

Het merk e Aixam is de naam voor de nieuwe elektrische lijn van AIXAM en komt als aanvulling op het huidige assortiment van diesel uitvoeringen. De e Aixam heeft twee modellen: e City en e Coupé.
Het biedt een opeenstapeling van voordelen: comfort, stilte, rijplezier en milieuvriendelijk.

ABSOLUTE STILTE

De e AIXAM vergroot het rijplezier, dankzij de elektrotechniek geniet u van de absolute stilte tijdens het rijden dus 0% geluidsvervuiling.

BEHOUD VAN COMFORT

De e AIXAM behoudt haar goede comfort (ruimte voor twee personen en grote kofferruimte) in de gesloten en verwarmde passagiersruimte. Het gaspedaal is zeer goed doceerbaar waardoor inparkeren kinderspel is.

ACTIERADIUS IS ESSENTIEEL
De e AIXAM biedt een actieradius tot 110 km. Gemiddeld gemeten is dit 75 km, afhankelijk van gebruik.

EENVOUD

Opgeladen in 3,5 uur via het normale stopcontact. De lader vraagt niet meer dan 10 ampère zodat de energievoorziening niet overbelast wordt en het laadproces veilig is.

VOORDELIG
Laadkosten €2,- per 100 km. Deze nieuwe vorm van mobiliteit zal direct uw reiskosten verlagen. Elektrotechniek gebruikt minder mechanische onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage. Geen filters, riemen, uitlaten, bougies, etc. “Regeneratieve” remmen produceren energie tijdens het afremmen waardoor uw remmen langer mee gaan. Onderhoud is eenvoudiger en de kosten zijn lager.

VERANTWOORD
0% vervuiling, brengt geen uitstoot in de atmosfeer, de modellen uit het e AIXAM assortiment zijn voor bijna 100% recyclebaar.

Brochure eAixam.pdf

Er is al een elektrische Aixam vanaf € 14.999,-. Voor meer informatie neem contact op met Bever Assen telefoonnummer 0592 - 34 34 11 en vraag naar Egbert Huisman