tekst formaat: A A A

Nieuws

Nieuwe, luxe Mercedes Sprinter aangepast voor de bestuurder met e... Meer

 


Bever staat ook op de Liever thuis! beurs van 23 t/m 25 november in het Beursgebouw te Eindhoven.

Aanvragen van toegangskaart, vul promotiecode exp36 in en krijg deze GRATIS!


     Volg ons op twitter en facebook

             

Contact

Wilt u meer informatie opvragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Contact informatie

Bever » Bedrijfsinformatie » Kernactiviteiten

Kernactiviteiten

Bever is gespecialiseerd in het aanpassen van auto's voor mensen met een beperking

Autoaanpassingen
Zit u zelf achter het stuur of rijdt u alleen mee? Bever past uw auto aan zoals u dat wenst. Het is onze uitdaging ervoor te zorgen dat u gemakkelijk in en uit de auto komt en comfortabel zit tijdens het rijden.
Ook voor veilig sturen, remmen en gas geven, het kunnen bedienen van knoppen en hendels en het vastzetten van uw rolstoel heeft Bever diverse oplossingen. Deze kunnen variëren van eenvoudige mechanische aanpassingen tot geavanceerde elektronische joystick-systemen. Bever is niet alleen specialist in autoaanpassingen. We verkopen ook brommobielen en gebruikte aangepaste auto's en u kunt bij ons terecht voor de verhuur van aangepaste auto's. Indien gewenst kunnen onze deskundige adviseurs u ondersteunen door te bemiddelen bij de aanschaf van een nieuwe auto en het afsluiten van leasecontracten.

Autorijschool
Bever heeft een speciale autorijschool met aangepaste lesauto's. We geven door heel Nederland rijopleidingen, proefl essen en gewenningslessen voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo kunnen zij weer met een gerust hart, verantwoord en veilig de weg op! Samen met autoaanpassingen is dit natuurlijk een unieke combinatie voor optimale mobiliteit.
De lesauto's worden voor elke rijles individueel aangepast en dus afgestemd op uw lichamelijke beperking. Speciaal opgeleide rij-instructeurs bereiden u terdege voor op het rijexamen of een afsluitende rijtest van het CBR. Bever werkt daarbij nauw samen met deskundigen van het CBR.

Autostoelen
Voor autostoelen op maat bent u bij Bever aan het juiste adres. Tijdens een adviesgesprek stellen we samen met u een pakket van eisen en wensen vast. Op basis daarvan komt de keuze tot stand voor een autostoel van de topmerken ASS, Recaro of Scheel. Waar de mogelijkheden van stoelfabrikanten ophouden, gaat Bever bovendien nog een stapje verder. De autostoel kan namelijk speciaal voor u op maat worden gemaakt!
Behalve voor stoelen voor personenauto's kunt u bij Bever ook terecht voor (advies over)kinderstoelen en stoelen voor vrachtwagens.

Direct naar:

advisering  CBR  Autokeuze  Vergoedingen  Belastingaftrek  Gehandicaptenregeling (BPM)