tekst formaat: A A A

Nieuws

Nieuwe, luxe Mercedes Sprinter aangepast voor de bestuurder met e... Meer

 


Bever staat ook op de Liever thuis! beurs van 23 t/m 25 november in het Beursgebouw te Eindhoven.

Aanvragen van toegangskaart, vul promotiecode exp36 in en krijg deze GRATIS!


     Volg ons op twitter en facebook

             

Contact

Wilt u meer informatie opvragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Contact informatie

Bever » Autostoelen » Personenauto » ASS personenautostoelen

ASS personenautostoelen

Personenautostoelen

Het comfort tijdens het rijden in een auto wordt grotendeels bepaald door de autostoel. De vormgeving van de autostoel is bepalend voor uw lichamelijke houding. Autofabrikanten streven ernaar om een autostoel te fabriceren die voor de gemiddelde mens voldoende comfort biedt. Voor een autostoel, die is aangepast op uw postuur, kunt u bij Bever auto-aanpassingen terecht.

Het instapmodel van het merk ASS, is de ASS 201. Dit is een compacte en comfortabele stoel. Deze maatstoel is door de compacte afmetingen geschikt voor kleinere auto's. Deze stoel heeft een perfecte pasvorm en optimale zijdelingse steun (armleuning is optioneel).

ASS heeft een grote serie stoelen, met veel typen en uitvoeringen. De keuze van het type stoel wordt primair bepaald door de lichaamslengte en het gewicht van de bestuurder. Ook het dagelijkse gebruik bepaalt de keuze van de juiste stoel; voor diegenen die dagelijks veel in- en uitstappen zijn hoge zit- en rugwangen minder wenselijk. Voor de stoel die bij u past kunt u terecht bij Bever auto-aanpassingen. Een ASS test & meetstoel staat ter beschikking om uw persoonlijke maten te kunnen opnemen. Wanneer deze maten bekend zijn, kunnen deze worden verwerkt in uw individuele stoel op maat.

Voor meer informatie zie ASS autostoelen