tekst formaat: A A A

Nieuws

Nieuwe, luxe Mercedes Sprinter aangepast voor de bestuurder met e... Meer

 


Bever staat ook op de Liever thuis! beurs van 23 t/m 25 november in het Beursgebouw te Eindhoven.

Aanvragen van toegangskaart, vul promotiecode exp36 in en krijg deze GRATIS!


     Volg ons op twitter en facebook

             

Contact

Wilt u meer informatie opvragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Contact informatie

Bever » Aanpassingen » Sturen / gas geven / remmen? » Sturen » SmartSteer

SmartSteer

Op een eenvoudig en veilig manier functies zoals ruitenwisser, richtingaanwijzer, verlichting bedienen

Bever SmartSteer... autorijden zonder beperkingen

SmartSteer is meer dan alleen maar sturen! Een stuurknop met geïntegreerde functies. Met SmartSteer is het mogelijk eenvoudig en veilig de functies (zoals ruitenwisser, claxon, richtingaanwijzer, verlichting) te bedienen en tegelijkertijd controle over het stuur te houden.

SmartSteer is zo ontwikkeld, dat in elke stand van het stuurwiel de functies goed zijn te bedienen. De bedieningstoetsen zijn met minimale kracht gemakkelijk te bedienen. De ergonomische vormgeving geeft een goede grip en ondersteuning en laat zowel actieve bediening als gebruik in comfort stand toe. Het autorijden wordt hierdoor comfortabeler en aangenamer. SmartSteer is geschikt voor zowel rechtshandige als linkshandige bestuurders. Ook heeft de bestuurder de mogelijkheid de functietoetsen van het display te verlichten, waardoor ook in het donker SmartSteer gemakkelijk te bedienen is. Indien SmartSteer niet wordt gebruikt, is deze eenvoudig te verwijderen door middel van een Quick Release knop. Zo is de originele bediening weer beschikbaar.

Wilt u weten of SmartSteer ook in uw auto te monteren is? En welke CBR code er op uw rijbewijs moet staan? Neem contact op met een van de Bever adviseurs.