tekst formaat: A A A

Nieuws

Nieuwe, luxe Mercedes Sprinter aangepast voor de bestuurder met e... Meer

 


Bever staat ook op de Liever thuis! beurs van 23 t/m 25 november in het Beursgebouw te Eindhoven.

Aanvragen van toegangskaart, vul promotiecode exp36 in en krijg deze GRATIS!


     Volg ons op twitter en facebook

             

Contact

Wilt u meer informatie opvragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Contact informatie

Bever » Aanpassingen » Overige aanpassingen » Standkachels

Standkachels

 

Een standkachel van Webasto vele voordelen!

Koude rillingen, ijskrabben, warmte en bakoventemperaturen - deze stress behoort tot het verleden: Webasto zorgt zowel in de winter als in de zomer voor een behaaglijk klimaat. Comfort, dat niet duur hoeft te zijn!

Webasto heeft twee soorten kachels:
1. waterkachels (geschikt voor personenauto's)
2. luchtkachels (geschikt voor bestelauto's)

Geen ijskrabben - gewoon instappen
‘s Morgens naar buiten in de kou en ijs van de ruiten krabben - dat is voorbij. Met een Webasto standverwarming start de dag ontspannen in behaaglijk warme auto.

Behaaglijk klimaat voor iedere tijd van het jaar
Terwijl de buurman in de winter zijn ruiten nog ijsvrij maakt, stapt u meteen in uw voor- verwarmde auto. In de zomer daarentegen voorkomt de ventilatiefunctie van de standverwarming warmte en bakoventemperaturen.

Veiligheid door vrij zicht
Met een Webasto standverwarming is zicht vanaf de start helemaal vrij -zonder ijskrabben. Ook gevaarlijk situaties door beslagen ruiten of ijsafzetting komen niet meer voor.

Warmte al bij het instappen
Het voertuiginterieur is al bij de start op een aangename temperatuur gebracht. Verkleumde vingers, koude rillingen, koude voeten en stoelen behoren tot het verleden. IJskrabben en dikke kleding die tijdens het rijden belemmeren, is verleden tijd.

Cash geld besparen
Het brandstofverbruik neemt slechts minimaal toe, want de bezuiniging op benzine door de voorverwarmde motor compenseert bijna volledig het extra verbruik tijdens de verwarmingsfase.

Spaart de motor

Iedere koude start van een auto, belast zoals bekend de motor. Een standkachel spaart de motor, vermindert zodoende de slijtage van de motor en bespaart onvermijdbare reparaties.

In de praktijk gebrachte milieubescherming
Met een standverwarming spaart u uw motor, portemonnee en de natuur. Want door de voorverwarmde motor wordt de uitstoot van schadelijke stoffen duidelijk gereduceerd. Bij een benzinemotor zelfs met ongeveer 40 %!

Bespaar veel tijd
Met een standverwarming spaart u tijd. Want ijskrabben, het schoonvegen van beslagen ruiten en het warm laten draaien van de motor vallen voortaan weg.

Comfortabele bediening
Kies zelf, hoe u uw Webasto standverwarming wenst te bedienen. Activering radiografisch, via een mobiele telefoon of door de comfortabele programmeerbare klok - om het even - alles is mogelijk!

 

Direct naar:

Personenauto's  Bestelauto's