tekst formaat: A A A

Nieuws

Nieuwe, luxe Mercedes Sprinter aangepast voor de bestuurder met e... Meer

 


Bever staat ook op de Liever thuis! beurs van 23 t/m 25 november in het Beursgebouw te Eindhoven.

Aanvragen van toegangskaart, vul promotiecode exp36 in en krijg deze GRATIS!


     Volg ons op twitter en facebook

             

Contact

Wilt u meer informatie opvragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Contact informatie

Bever » Aangepaste auto's » Nieuw » Zelf rijden » Centervan

Centervan

De Lancia Centervan (gebaseerd op de Grand Voyager) is een van de mooiste oplossingen die momenteel te koop is. De auto is zowel geschikt om zelf te besturen als om in mee te rijden. Door de flexibele indeling kan de rolstoel op verschillende posities worden geplaatst. Ook blijven er voldoende zitplaatsen over om met de hele familie op stap te gaan.

Door de bodemverlaging, die vanaf de achterbank helemaal naar voren loopt, is er voldoende inrijhoogte en binnenhoogte. De voorstoelen zijn voorzien van een snel-ontgrendelsysteem waardoor ze eenvoudig uitgenomen kunnen worden. Op verschillende plaatsen in de vloer zijn vastzet-voorzieningen opgenomen om een rolstoel door middel van het meegeleverde bandsysteem vast te zetten. Omdat er een 'knielsysteem' op de achteras is aangebracht is de hellingshoek van het elektrisch opklapbare oprijplateau minimaal.

Met de standaard ombouw is de auto direct geschikt om mee te rijden vanuit de rolstoel. Men kan hierbij op de 2e zitrij plaatsnemen of rechts voorin. Op de 3e zitrij blijven 2 of 3 zitplaatsen over (afhankelijk van de uitvoering van de Lancia). De Lancia Centervan is ook zeer geschikt om aangepast te worden om zelf te rijden. De aanpassingen kunnen varieren van een handbediening tot een joystick besturing al of niet vanuit de rolstoel.

Informeer voor de verschillende oplossingen bij de adviseurs van Bever auto-aanpassingen bij u in de buurt.